Stap met 5 collega's in een leeravontuur van ongeveer 6 maanden. Een avontuur met een direct effect in je dagelijkse werkzaamheden. Je ontwikkelt wat jij wilt ontwikkelen, wat voor jou echt belangrijk is. Want iedereen heeft zijn of haar eigen issues, kansen en uitdagingen. Dat kan gaan over leiderschap, of sales, motiveren, assertiviteit of onderhandelen. Of misschien nog iets anders. In de context van businessperformance. 

Een avontuur met een resultaat waar je aan het einde met recht trots op kunt zijn.

Ben jij een manager of professional met ongeveer 10 jaar werkervaring? Je hebt van alles meegemaakt. Privé en tijdens je werk. Je hebt problemen overwonnen, fouten gemaakt en successen gehad. Je hebt veel cursussen en trainingen achter de rug. In een zaal op de 'hei': flipover, powerpoint, acteur, rollenspel. Dat ken je nu wel. Toch blijven er zaken die anders kunnen. Beter kunnen. Je wilt verder. Dat is nodig. Voor jezelf, voor je team en voor de organisatie. Je wilt je blijven ontwikkelen. Blijven groeien.  

Dit is een programma dat goed past bij hoe ervaren professionals willen leren: met reële issues van vandaag en morgen, van en met collega's en passend bij hun levensfase.

Dit programma vraagt veel van je eigen verantwoordelijkheid en creativiteit. Je kunt reflecteren op jezelf en wat je leert vertalen naar andere situaties. Met andere mensen en andere doelen. Je staat open voor feedback, ook al is dat soms ongemakkelijk, omdat je weet dat feedback je helpt verder te komen in jouw leeravontuur. Het is geen roekeloos avontuur, maar wel een avontuur waarin je risico’s neemt. Zonder risico’s geen avontuur, nietwaar?

Dit is een avontuur vol experimenten die de weg aanleggen naar nieuwe en betere resultaten.